Клои Кардашијан ослабе 15 килограми по породувањето, па веднаш се “стегна” и ја покажа разликата!

17 јули, 2018
7

Ријалити sвездата Клои Кардашијан се појави во јавноста со своето момче Тристан Томпсон, а најголемо внимание предизвика нејзиниот физички изглед.

Тие двајца ручаа во еден ресторан во Калифорнија, а Клои во таа прилика предизвика бура од коментари на социјалните мрежи во однос на нејзината тежина.

Клои и Тристан ја добиа ќерката Тру на 7-ми април, а новопечената мајка за само три месеци по породувањето успеа да ослабне 15 килограми.