20 февруари, 2019

Радио

Соња Вуксановиќ не се огласуваше во медиумите откако поднесе документи за развод, но сега реши да се огласи. Откако, нејзиниот сеуште законит сопруг, Аца Лукас, во медиумите ги претстави своите девојки, најпрво Бранислава Пашајлија а потоа неодамна и Божана Вујиновиќ, неговата сопруга немаше пофални зборови.

“Тој по мене секогаш ќе наоѓа само девојки што се заникаде. Мене не ми пречи тоа, колку повеќе има такви, толку подобро за мене. Јас сум жена што живее со своите одлуки свесно и задоволно. Малкумина се такви, а јас сум за пример. Што се однесува до Аца, тој доволно зборува сам за себе. Си го живеам животот, ужовам со своите деца, патувам и не ме интересира нешто друго“, изјави Соња за „Пулс“.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Конечно се огласи и Соња Вуксановиќ: „Девојките на Лукас се никакви!“
Горе