25 април, 2019

Радио

Ким Кардашијан, најпознатата старлета и ѕвезда на реално шоу, откри во една радио емисија дека ќеркичката Норт ја прашала еднаш: “Мамо, зошто си позната?”

Одговорот што следеше стана предмет на исмејување на социјалните мрежи. – Бев како, “Аха, во ред, ќе морам да го објаснам ова”.

Јас и кажав: “Имаме телевизиско шоу”, а таа ми вели: “Аха, добро” … и тоа беше првпат таа да каже нешто како “аха” … – рече Ким

Сепак, би било добро доколку луѓето не го чекаа одговорот со нетрпение со цел да ја исмејуваат на социјалните мрежи, со оглед на тоа дека е повеќе од познато како Ким ја започна својата кариера. За се е виновно домашното секси видео ..

Остави коментар

Почетна // Забава // МАМО, А ТИ ЗОШТО СИ ПОЗНАТА? За одговорот кој Ким Кардашијан и го даде на нејзината ќерка, СЕ СМЕЕ ЦЕЛ СВЕТ!
Горе