28 мај, 2020

Марина Туцаковиќ храбро се бори со тешката болест, а во својата исповед откри како се чувствува во моментов, но и низ што се поминува во текот на борбата со оваа болест.

“ Оди на подобро полека но се надевам сигурно”, го започнува Марина разговорот:

“Единствено јас знам како ми е, и оној од горе. Тој период не е лесен и сигурно нема да биде лесен, но жив човек на се може да се навикне. Ја имам поддршката од моите пријатели и соработници. Важно ми е што не ја изгубив вербата во луѓето”, изјавила Марина.

“Имам време за пишување текстови. Имам веќе нешто за Ана Николиќ, за Цеца… Цеца ми реце “Без тебе ништо”, но добро животот тече понатаму, па сега со мене или без мене луѓето мораат да работат”, вели Марина.

  1. jovanka

    najdobri zelba za uspesno oporavuvanje i vrakanje na muzickata scena

  2. jovanka

    samo da prodolzi so jaka volja i zelba ,i pozeluvam pobeda na bolesta

  3. jovanka

    so najdobri zelbi za pobeda na teskata bolest

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Шоубиз // Марина Туцаковиќ се вклучи во емисија во живо и откри како се чувствува
Горе