Се омажи Сузана Манчиќ!

3 јули, 2018
6

Сузана Манчиќ го кажа судбоносното “да” во Грција, татковината на нејзиниот долгогодишен избраник Симеон Оцомокос. По неколку одложувања на венчавката, тие конечно станаа сопружници.

Манчиќ не ги криеше ни венчаницата ни доброто расположение, а покрај неа беа и ќерките Теодора и Наталија, како и матичарката Зорана Шулц – пренесува српски Блиц.

Сузана се одлучила за невообичаена венчаница во два дела во која таа се чувствувала удобно, носејќи декоративна шапка на главата.

7Sok9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXprN01EQV8vNzM4Njg4YmQxOTNjN2ZjOTdkYzJkMzBhNGRjNTA1OTQucG5nkZMCzQOOAIGhMAE

Инаку, Сузана и Симеон се заедно деценија и пол, а во неколку наврати Сузана дури и изјави дека е во добри односи со својот поранешен сопруг, додека Симеон е и тоа како близок со нејзините ќерки.

yz6k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTldNN01EQV8vYTg5M2M4ODBmZmQ4YjFkY2E2OWRiZTc2ZTFkNzcyMWMuanBlZ5GTAs0DjgCBoTAB