7 јуни, 2020

Еден, друг, трет. Првиот отпадна, со другиот беше фатена додека се бакнува, па го избра третиот.

Ене ја повторно со друг. Манекенката Кендал Џенер повторно е сликана со моделот Анвар Хадид (18), помалиот брат на Бела и Џиџи Хадид.

Сликите на кои Кендал Џенер страсно го бакнува Хадид во ноќниот клуб, со брзината на светлината, поминаа низ светот и го измамија прашањето “А, што  вели твоето момче Бен Симонс на тоа?”.

Веројатно истото што го кажал кога Кендал во јуни оваа година, додека беше во врска со Симонс, е сликана како го бакнува Анвар – ништо!

Можеби таа конечно одлучи со кој е? Можеби и не …

Кендал најпрво беше во врска со Блејк Грифин, потоа беше сликана со Бен Симонс додека била официјалново врска со “првиот” кошаркар, а потоа Симонс го измами со Анвар.

 

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Сестро слатка, знаеш ли со кој си?!
Горе