СИТЕ ЈА ОБВИНУВААТ ЗА САМОУБИСТВОТО НА БОРДЕЈН: Азија Аргенто заплака пред камерите, па призна што навистина направила!

26 септември, 2018
аа

Италијанската актерка беше на удар на злобните коментари, бидејќи позираше со друг маж неколку дена пред смртта на познатиот готвач.

Азија Aргенто преку солзи прв пат за Daily Mail TV отворено зборуваше како се чувствуваше во моментот кога нејзиното момче Ентони Бордејн почина, но и на деталите за нивната врска.

Италијанската актерка беше на удар на злобни коментари, бидејќи позираше со друг маж неколку дена пред смртта на познатиот готвач.

– Луѓето рекоа дека јас го убив – таа рече низ солзи, додавајќи дека мисли дека луѓето имаат потреба да мислат дека тој се убил поради тоа што таа го измамила.

Тврди дека изневерувањето не било проблем во нивната врска затоа што Ентони бил на пат 265 дена годишно.

Таа изјави дека и двајцата се возрасни луѓе, кои веќе имале мажи, жени и деца и дека тој не бил човек кој толку драматично би реагирал на измама.

Откри дека најпрво била многу лута по примањето на веста за самоубиството на Ентони, но и дека таа лутина ја одржала во живот бидејќи не можела да живее со тага.

https://youtu.be/COQPGuXhCU4