19 април, 2019

Радио

Роднината на 56-годишната глумица Хедер Локлир  ја нашол како избезумено шета низ домот и бара пиштол да си го одземе животот. Веднаш повикал полиција и таа во моментов се наоѓа на одделението за психијатрија…

Овој инцидент се случува само неколку месеци откако актерската ѕвезда е уапсена за семејно насилство.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Славната глумица сакала да си го одземе животот!
Горе