Вака Јелена Карлеуша изгледала кога била тинејџерка

6 јули, 2018
13

Јелена Карлеуша на естрадата се појавила кога имала само 16 години. Од тогаш досега таа се има променето премногу па многу е тешко да се препознае доколку видите нејзина стара слика.

На Твитер се појави фотографија од Карлеуша кога имала само 16 години, а на која што се гледа како пејачката се нашминкала премногу нападно.

https://twitter.com/milenijalac/status/734295088336113665?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E734295088336113665&ref_url=http%3A%2F%2Fsvastarnik.net%2Fsoubiznis%2Fkarleusha-koga-imala-16-godini-izgledala-kako-tsirkus-foto%2F

Во една од емисиите на “Ѕвездите на Гранд”, Саша Поповиќ на Карлеуша и рече дека кога имала 16 години изгледала како “Циркус”, на што таа му возврати дека тој изгледал како 3 циркуса.