Фустан кој повеќе открива отколку што покрива: Кендар Џенер во никогаш досега попровокативно издание – покажа сѐ!

12 декември, 2018
kendal 0

Се одржа уште едно доделување на британските модни награди, а познатите дами покажаа колку навистина имаат стил.

Сепак, имаше и такви како Кендал Џенер, кои малку претераа и наместо стил тие покажаа малку повеќе.

Всушност, Кендал носеше целосно транспарентен фустан во кој нејзините брадавици беа целосно видливи.

Таа прво се сврте со грбот и покажа дека носи гаќички во кожа боја, но кога се сврте, сите ги шокираше бидејки се гледаа нејзините брадавици.

Гледачите се изненадени и сите го поставија истото прашање: „Каде оди вака облечена?“