Инспиративни стилови на Taylor Swift за потопла зима

21 декември, 2018
image

Нејзиниот моден стил или го обожаваат или го критикуваат. Но, покрај тоа што е успешен музичар, Тејлор ја сака и модата, па често можеме да ја видиме во разни комбинации на облека – со кои ретко може да не разочара. Затоа, во галеријата избравме фотографии во кои Тејлор носи вистинска радост дури и во ладните зимски денови.