22 ноември, 2019

Радио

Изгледаат истовремено елегантно, модерно, отмено, а сепак по малку ексцентрично.

Ако ја комбинирате коралната боја со црна или бела – имате полн погодок за посвечени настани.

Ако пак решите да вметнете жолта, крем или ментол нијанса – добивате дневна комбинација во која сигурно нема да останете без пофалби.

 

 

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Летни комбинации со акцент на коралната боја
Горе