Најпопуларните фустани оваа сезона се…

21 мај, 2018
4

Можеби веќе погодивте – оваа сезона се хит фустаните во жолти нијанси!

Оваа јака боја всушност ретко ја имаме во плакарот бидејќи е многу впечатлива, но оваа пролет и лето таа е дефинитивно – must have!

Резултат со слика за yellow dresses for woman

Резултат со слика за yellow dresses for woman

Поврзана слика

Поврзана слика

Поврзана слика

Резултат со слика за yellow dresses for woman

Поврзана слика

Поврзана слика