17 септември, 2019

Радио

Оваа сезона рамните сандали се апсолутен хит.

Моделите инспирирани од Ориентот, римјанките и познатите апостолки се најдобра летна инвестиција за вашиот стајлинг.

Едноставни модели во нетурални тонови секогаш се добар избор и лесно се комбинираат со гардеробата.

Еве неколку наши предлози:

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-fashion

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

 

 

 

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Ова лето мора да имате рамни сандали!
Горе