20 февруари, 2019

Радио

Веќе утврдивме дека ги сакаме фармерките!

Во сите свои облици, фармерките се незаменлив предмет од гардеробата на секоја девојка. Покрај популарните boyfriend, искинати и подвиткани, оваа есен фармерките доаѓаат со еден нов принт – со точки.

Фармерките со точки се лесно прилагодливи на сите стилови и можете да ги комбинирате на најразлични начини! Погледнете ги нашите предлози, како оваа есен да ги носите фармерките со точки!

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Стил на денот – Фармерки со точки
Горе