Тренд: Фустани со карнери

6 јули, 2018
4

Карнерите се најдобриот начин да ги истакнете облините, а ова лето земаат моден залет кој изгледа ќе се провлекува и низ следните сезони.

Речиси нема девојка и жена која не ги сака, па затоа ова лето може слободно да го наполните гардероберот со нив.

Најдобро стојат на фустанчиња кои ќе ве направат елегантни и по малку детинести, што изгледа симпатично.

Може да бирате карнери со различна големина, шара и боја, само внимавајте со каков накит и аксесоари ги комбинирате. Кога облекувате карнери, за сè останато важи правилото помалку е повеќе.

Фустани кои ќе посакате да ги имате на располагање ова лето: