Плетените торби се вистински хит !

20 јули, 2018
ттт

Торба која се поврзува со нашите баби, денес е вистински хит. Плетените торби станаа дел од модната тенденција што оваа сезона е неопходна. Можеби и на вас ќе ви се допадне некој од многуте модели.

Овие плетени торби можат да се носат секој ден како дел од вашата летна комбинација.