Ремени на сезоната со кои не можете да поминете незабележани

9 октомври, 2018
Capture

Ремени за сите пригоди и вкусови.

Секоја најневпечатлива комбинација може да стане впечатлива со добар ремен. Во тренд се повторно класичните ремени со средна ширина кои се носат со кроеви со висок струк, но не се отстапува и од футуристичките идеи како што се Loewe моделот, како и SM-комбинации кои подразбираат повеќе ремени кои се носат во исто време. За оние со романтичен вкус тука е кадифениот ремен со кристали и Off White ременот со марама.

Christopher Kane ремен со кристални ланци

 

Футуристичкиот Loewe

Класичен Gucci

Ann Demeulemeester SM ремен

Off White ремен со марама