11 декември, 2018

Радио

Навикнати сме да ја гледаме позната пејачка во екстравагантни модни комбинации и секој пат едвај чекаме да ја видиме што следно ќе облече.

Таков е случајот и кога Рири со црно кратко здолниште и јакна, облекла чорапи вредни 1.340 долари, каде со кристали е оформена буквата „Г“. За брендот на Гучи. На сето тоа, пејачката облекла бели чевли и со тоа ја поткренала вечната дебата на чевли со чорапи. Тоа само докажува дека ако Ријана го носи, трендот на штикли и лорапи ќе се задржи.

Остави коментар

Почетна // живот // Ријана со чорапи од 1.340 долари
Горе