Што носеа нашите омилени трендсетерки во Париз?

5 октомври, 2018
Capture 5

Ви ги претставуваме најдобрите street-style комбинации од Париската модна недела.

Париската модна недела официјално заврши, оваа сезона успеавме да видиме многу генијални колекции, кои едвај чекаме да ги носиме следната пролет, плажата Chanel која не остави вчудоневидени, како и футуристичкиот сет од ревијата на Balenciaga.

Но, по прегледаните ревии и предвидувања за новите трендови, доаѓа нашиот омилен дел, прегледување на галеријата на уличниот стил на Париз, а оваа сезона трендсетерките навистина нè изненадија со нивните фантастични модни комбинации.

Во продолжение ги издвоивме најдобрите модни комбинации на нашите омилени трендсетерки како што Emili Sindlev, Jeanette Madsen, Erika Boldrin, Viktoria Rader, Loulou de Saison, Maria Bernad, Blanca Miro и многу други.

 

 

 

View this post on Instagram

The best kind of tan🧡 @mytheresa.com #theshoeclub

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

View this post on Instagram

Bleu @netaporter #TheNETSET #ad

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

View this post on Instagram

Love this picture by @sandrasemburg for @vogueparis ❤️

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

 

View this post on Instagram

@parisfashionweek

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

 

View this post on Instagram

@kimcamjones @parisfashionweek

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

 

View this post on Instagram

@parisfashionweek @ireneisgood

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

 

View this post on Instagram

Love sandwich 🥪

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

 

View this post on Instagram

@erika_boldrin @parisfashionweek

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on