7 јуни, 2020

Детал поради кој темето ќе ви биде благодарно, а косата ќе изгледа поубава.

Добра четка злато вреди дури и за оние со кратка коса, додека оние со долги и тенки влакна би дале се за да го намалат количеството на коса што треба да го отстрнат, кога ќе ја отплеткуваат по спиењето, миењето или бањањето.

Без оглед дали е косата тенка, дебела, ретка, или густа, добрата четката е од голема корист. Освен за чешлање потребна ни е и за свиткување, па често ќе зависи и фенирањето од неа.

Погледнете кои се некои од најдобрите четки кои моментално можете да ги најдете на пазарот!

 

Остави коментар

Почетна // Life Story // 12 најдобри четки за сите типови на коса
Горе