Dolce & Gabbana ви ја претставува колекцијата „ Sweet Holidays “

27 декември, 2018

Прекрасна лимитирана новогодишна колекција на италијанскиот бренд.

Новата година за Dolce & Gabbanа носи ориентален примерок од Дамаск.

Колекцијата на make-up производите „Sweet Holidays“ е инспирирана од детството на Domenic Dolce i Stefan Gabbanа, празниците во кругот на семејството и и заедничките излети.

Славеното дизајнерско дуо претстави колекција чија тема е Дамаск во барокен стил.

Традиционалниот, ориентален дизајн го красат пакувањето на ограничените производи.

Палетата на бои содржи црвени, златни и бронзени нијанси.