24 јули, 2019

Радио

Ви претставуваме краток туторијал за тоа како се нанесува правилно коректор за прикривање на темните подочници, а притоа, да не се создаде ефект на маска. Тајната е да го нанесете во форма на триаголник! Еве како:

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Еве како правилно се нанесува коректор за покривање на подочници (Видео)
Горе