21 март, 2019

Радио

Првутот е чест проблем кај жените (и мажите), но не морате секогаш да посегнувате по козметички препарати за да се ослободите од него.

Погледнете како можете да направите делотворна маска против првут од јајца и лимон, а за да го надитрите овој проблем доволна ви е маска од оцет, јогурт и црн бибер.

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Ослободете се од првутот со помош на јајце и лимонов сок (Видео)
Горе