Секси шминка: розови усни + исцртани очи

17 јули, 2018
10

Шминката со нагласени розови усни и исцртани очи е фаворит на многу познати личности. Мора да признаеме дека оваа шминка е идеална за летните вечерни забави и со задоволство ви ја предлагаме.