Снежана и Disney јунаците: Козметика за љубителите на бајките

19 декември, 2018
Capture

Ако сте љубители на бајки, стари работи и на Disney херои, сигурно ќе ви се допадне брендот Besame Cosmetics, познат по романтичните пакувања на своите производи.

https://www.instagram.com/p/BpRswGlAqGs/?utm_source=ig_embed

Еден од нив е балзамот за усни со ликот на Снежана.

https://www.instagram.com/p/BqyQc0Jjq4g/?utm_source=ig_embed