21 март, 2019

Радио

Кога човек се чувствува исцрпен по долго боледување или пак има премногу токсини во телото и крвта, на помош доаѓа природата со нејзините безбројни предлози.

За таа цел ви нудиме еден лесно применлив и универзален лек за прочистување и засилување на крвта.

Изрендајте еден долг корен од рен, околу 10см, а потоа кон него додадете и 1 лажица мед, 3-4 излупени и мелени јаболка и 100мл чисто домашно вино.

Добиената смеса се нанесува врз парче леб и се јаде. Оваа доза ќе ви биде доволна за два дена. Потоа повторете ја постапката уште еднаш.

Остави коментар

Почетна // живот // здравје // Лесна домашна рецепта за прочистување на крвта
Горе