25 април, 2019

Радио

Многумина пијат вода во мали количини што е штетно за здравјето.

Водата е главната компонента која ни помага да имаме оптимално здравје, но и оптимална линија. Табелата покажува колку вода треба да пиете согласно на телесната тежина на фотографијата подолу:

Сепак, многумина дури и не пијат вода или пијат во многу мали количини.

Остави коментар

Почетна // живот // Погледнете ја табелата и дознајте колку ВОДА треба да пиете согласно со вашите КИЛОГРАМИ!
Горе