2 април, 2020

Радио

Доволно е што Internet Explorer е инсталиран на вашиот компјутер.

Конечно, дали престанавте да го користите Internet Explorer? Океј, но се чини дека е време целосно да го избришете од вашиот компјутер. Истражувачот за безбедност Џон Пејџ откри голем недостаток во Internet Explorer кој им овозможува на хакерите да крадат Windows податоци. Но, тоа не е сè, најлудиот дел лежи во фактот дека вие не морате да го отворите овој пребарувач за да ја ја експлоатира оваа маана. Се што е потребно е да имате Internet Explorer на вашиот компјутер.

Остави коментар

Почетна // хај-тек // компјутери // Веднаш избришете го Internet Explorer од својот компјутер, дури и ако не го користите, бидејќи хакерите можат да ви ги украдат сите податоци
Горе