20 февруари, 2020

Радио

Летото наскоро ќе пристигне, плановите за одмор се во тек, но дали навистина сте подготвени да се соблечете во бикини? 🙂 Ако сте загрижени за познатите „5кг вишок“ ви го претставуваме видеото со одлични и ефикасни вежби кои ќе ги доведат вашите нозе и задник во топ форма. Доколку секој втор ден издвојувате по 10 минути, резултатите се загарантирани.

Остави коментар

Почетна // Спорт // 10 минути до совршен задник
Горе