5 август, 2020

Без разлика дали се во прашање фитнес инструкторки или едноставно девојки во топ форма кои само сакаат да го покажат својот труд, овие девојки одлучија тоа да го споделат со нас на Instagram. Во оваа прилика ви претставуваме профили на девојки кои се апсолутно одлична инспирација! Па, да почнеме …

#1 Pamela Reif

#2 Julia Muniz

View this post on Instagram

Outdoor showers are my fav ?? @uluwatusurfvillas

A post shared by JÚLIA MUNIZ (@juliamuniz) on

#3 Alexis Ren

View this post on Instagram

Cenotes

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Остави коментар

Почетна // Спорт // #bodygoals: Топ 3 Instagram профили за фитнес мотивација
Горе