5 август, 2020

Дали сте подготвени за предизвик? Се вежба 28 дена. За еден месец ќе имате тело од соништата! Се прави пауза на секои пет дена. Еве како да вежбате планк:

• Од  1 до 3ти ден : поминете 20 секунди во планк

• Ден 4: 30 секунди

• Ден 5: 40 секунди

• Ден 6 – одмор

• 7-ми до 8-ми ден: 45 секунди

• Од ден 9 до ден 11: 60 секунди

• Ден 12: 90 секунди

• 14ти до 16ти ден: 90 секунди

• Од 16ти до 18ти ден: 150 секунди

• Од 20ти до 23ти ден: 150 секунди

• Од 23ти до 24ти ден: 180 секунди

• Од 26ти до 27ти: 240 секунди

• Од 28 ден: Додека не паднеш

Планк вежбата можете да ја вклучите во вашите дневни вежби, но ако сакате да правите само планк правете го тоа на погоре наведениот начин.

До Нова година ќе имате тело од соништата.

Остави коментар

Почетна // Спорт // Планк предизвик: Вежбајте 28 дена, до Нова година ќе имате тело од соништата!
Горе