24 јуни, 2019

Радио

Пораката од еден ходник во Бања Лука многумина ги воодушеви и покажа дека се уште има добри соседи.

– Драги соседи, ако некој има време да го однесе детето во Јазавац денес во 18 часот на претстава, ова се билетите – напишал некој.

Се чини дека лицето кое ги купило билетите морало да го прескокне шоуто во гратскиот театар Јазавац, но се сетил дека тоа може да бидат корисни за некои од соседите.

Остави коментар

Почетна // вести // балкан // Пораката на соседите во зградата го воодушеви целиот регион: На соседите им остави прекрасен подарок!
Горе