28 февруари, 2020

Радио

Во несреќата што се случи во јапонскиот град Оцу, повредени се петнаесет лица кога рано наутро автомобил влета во група деца на возраст од две до три години. Четири деца во несвесна состојба беа транспортирани во болница и тие се во критична состојба. Несреќата се случи додека децата од градинката биле на прошетка и во близина на пешачкиот премин кога автомобилот ги удри.

Остави коментар

Почетна // вести // Автомобил влета во деца од градинка! Четири деца се во критична состојба
Горе