Девојка се согласи да направи нешто лудо за 25.000 долари: Она што и го направи момчето на улица ги шокираше сите минувачи!

16 мај, 2019
devojka

На интернет кружи видео од девојка која се согласи да ја избричи главата за 25.000 долари! Имено, станува збор за експеримент, каде што дечкото зад камерата, на непозната жена што ја сопре на улица ѝ понуди различна сума на пари во замена таа да ја избричи главата.

Девојката се согласи да го стори тоа за 25.000 долари. Тој ја бричеше, таа стоеше, а луѓето кои поминуваа се смееја. На крајот таа ги зема парите, ја крена косата од земја и си замина.

Како изгледаше изгледаше ова погледнете во продолжение: