28 март, 2020

Радио

Застрашувачко и вознемирувачко видео од храбриот чин на една девојка стана вирално на социјалните медиуми.

Поточно, видеото од една улица во Кина замрзна многумина – а прикажува ужасна сцена.

Младиот човек стоеше среде улица со широко отворени раце, сакајќи да биде удрен од возило. Неговата девојка набрзо истрча на патот, а додека го убедуваше да се врати на безбедно, ја прегази автомобил!

Медиумите објавија дека на драматичното дело на младиот човек му претходела расправија и дека девојката починала.

Остави коментар

Почетна // вести // Девојката го разубеди момчето да не се убие: Поради тоа плати со својот живот
Горе