Две девојки играа во автомобил со отворен покрив! Видеото ќе ви биде уште пострашно кога ќе слушнете кој управувал со автомобилот!

6 мај, 2019
кнцдс

Реагираше и полицијата.

Полицијата во Кина го истражува видеото на кое се гледа како две девојки играат на покривот на автомобилот кој инаку е во движење.

BMW – то SUV со девојките кои играат на покривот се снимени во градот Хечи.

Во медиумите имаше информации дека автомобилот го управувала нивната мајка.https://www.youtube.com/watch?v=JtoZcTrLxAg