Го имобилизираа најголемиот крокодил во светот, а потоа се случи чудо

29 мај, 2019
krokodil

Жителите од едно филипинско село стравуваа дури 20 години, а кога ѕверот конечно беше фатен, се појави вистинскиот страв!

Имено, тие го имобилизираа ова огромно чудовиште, го врзаа, го ставија на мала количка, но не се надеваа дека тоа нема да биде доволно.

Погледнете што се случило: