18 јануари, 2020

Радио

Не се знае што го натера новинарот да го направи она што го сторил. Во секој случај, тоа не е важно.

Важно е тоа што фасцинацијата со големиот балон го чинеше срам од кој што тој наскоро нема да се опорави.

Погледнете како се посрамоти!

Остави коментар

Почетна // вести // ГО ЈАВНАЛ БАЛОНОТ И …! Дали е ова најголемиот срам во историјата на телевизијата?
Горе