14 август, 2020

Погледнете што се случило кога собарката влегла во собата!

Еден гостин на хотелот одлучи да провери колку се безбедни неговите приватни предмети во моменти додека тој не е во собата.

Тој ја остави вклучена камерата на својот лаптоп во еден хотел во САД.

– Ова се случи на 5 ноември, отидов во хотел … и ги оставив сите мои лични работи во собата. Верувам дека повеќе нема да го направам тоа, пишува во видео описот.

Погледнете што се случило кога собарката влегла во собата:

Остави коментар

Почетна // Top Story // ГОСТИН НА ХОТЕЛОТ инсталираше камера во собата за да ги провери собарките: Еве што навистина прават кога не сте таму!
Горе