23 август, 2019

Радио

Неодамнешните ладни бранови ја парализираа Америка, но постојат земји во кои екстремниот студ е очекуван и не е ниту малку страшна појава.
Додека голем број луѓе во ладните денови се топлат со повеќеслојна облека, овие русинки покажаа дека минусот не е ништо посебно за нив.
Тие се соблекоа во костими за капење и одлучија да влезат во ледениот поток.
Се чини дека храбро го поднесоа студот, додека многумина се наежија додека го гледаа видеото.

Остави коментар

Почетна // вести // Ќе се наежите кога ќе видите што прават овие две русинки!
Горе