31 мај, 2020

Интернетот се воодушеви од видеото на тригодишното девојче чија мајка ја сними во многу невообичаена положба.

Мајката на Оливија вели дека отишла да го извади ѓубрето, а кога се вратила, ја затекнала нејзината ќерка како виси од масата со главата на работна маса.

Интернетот се воодушеви од видеото на тригодишното девојче чија мајка ја сними во многу невообичаена положба.

“По три минути, таа скокна и почна да зборува за денот”, кажа мајката, пренесува „Daily Mail“.

Мајката го објави видеото на интернет, прашувајќи се што прави нејзиното дете, а одговорите што ги добиваше беа забавни исто како положбата на девојчето.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Кога ја здогледала нејзината ќерка останала без зборови: Не знаела што прави девојчето, но камерата забележала сѐ!
Горе