5 август, 2020

Направил тест кој покажал дали оваа вода смее да се пие, а резултатот покажал неверојатни резултати.

Малкумина би се осмелиле да спроведат таков експеримент врз себе, но овој млад Русин воопшто не се колебал ни за момент.

Тој ја испи водата што стоеше во конзерва 60 години.

Кога ја отворил конзервата, водата изгледала свежа и сосема нормална, но, се разбира, тоа не значи дека е технички исправна за пиење.

Направил тест кој покажал дали оваа вода треба да се пие, а резултатот покажал неверојатни резултати.

Водата била потполно исправна за пиење, иако била конзервирана цели шест децении.

Сепак, како што тој го опиша, се чувствува дека водата е „бајата“, што е нормално кога стои толку долго.

Иако е совршено исправна за пиење, тој не би се осмелил да ја консумира освен во екстремни ситуации.

Погледнете како изгледаше целата процедура:

Остави коментар

Почетна // Top Story // ЛУД РУСИН испи вода што стоела во конзерва 60 ГОДИНИ
Горе