18 јануари, 2020

Радио

Лидија Рид (68),  во ’74. година во Единбург го родила синот Гари. Тој починал само седум дена по неговото раѓање. Кога побарала да го види за последен пат и ‘дале друго дете.

Остави коментар

Почетна // вести // Мајка и после 42 години од смртта на нејзиното дете не се откажува да ја дознае вистината
Горе