23 август, 2019

Радио

Беше изненадена …

Се чини дека луѓето денес ретко покажуваат благодарност.

Понекогаш едно „благодарам“ значи многу и ги зближува луѓето на посебен начин. Сепак, луѓето често се толку зафатени со своите животи што забораваат на манирите.

Некој се сетил како на интересен начин да ги потсети сите за тоа колку е убаво да се даде и да се биде благодарен.

За таа цел, тој користеше банкомат, кој на секому кој му пријде му даде подарок!

На овој начин, банката сакаше да им се заблагодари на своите лојални клиенти. Патување во Дизниленд со децата? Звучи одлично!

Погледнете како овие луѓе реагирале на изненадувањето:

Остави коментар

Почетна // вести // МАЈКА ВАДЕЛА ПАРИ ОД БАНКОМАТ: Кога го видела екранот, не можела да ги задржи солзите!
Горе