МАЈКАТА БЕШЕ ПОД СТРЕС БИДЕЈЌИ ДЕТЕТО НЕПРЕСТАЈНО ПЛАЧЕШЕ

27 мај, 2019
1854627_profimedia0317171283_ls

Пријде стјуардесата и ѝ откри генијален трик по што веднаш следеше молк!

Сигурно ѝ се случило на секоја мајка да не може да го смири детето во јавност, а на една од стјуардесите тоа веднаш и успеа.

Всушност, загрижената мајка за време на летот не можеше ништо да направи во врска со плачот на детето, тогаш стјуардесата пристигна и го реши проблемот.

„Мајката беше под ужасен стрес и моето срце се кршеше, бидејќи ништо не помагаше“, рече патничка која беше на летот и додаде:

„Кога ја видов стјуардесата како и се приближува, кажувајќи и да се помести назад, мислев дека ќе ја искара кутрата жена, но таа всушност имаше генијален трик што го реши плачот на девојчето за неколку секунди. Стјуардесата дуваше балони додека детето не се смири. Сепак, постојат многу добри луѓе во светот.“