Млада касиерка опасно истепа муштерија: Човекот после ова можеше само да и пружи рака

6 мај, 2019
fefe

На социјалните мрежи, се појави видео од тепачка во еден маркет, каде што касиерка брутално претепа муштерија.

Кога таа престана да го удира човекот, кој веројатно направил нешто лошо, таа само го остави лежи на подот и замина.

Погледнете го видеото подолу.