27 февруари, 2020

Радио

На интернет кружи слика од една жена која ја напуштил сопругот откако му ја испратила истата.

 Човекот бил воодушевен што ќе ја види својата жена по две недели од службено патување, но она што следеше не го очекуваше.

Тој веднаш поднесе барање за развод откако подоцна поубаво ја погледнал фотографијата, и се поради детаљ што дури ни таа не го забележала.

На прв поглед, сè изгледа нормално, но кога ќе погледнете подобро, ќе видите дека под креветот има машка рака.

Остави коментар

Почетна // вести // Му пратила на сопругот фотографија од службеното патување, а тој и побарал развод! Забележал еден детаљ што ја издаде
Горе