18 февруари, 2020

Радио

Чудни работи се случуваат насекаде! Нешто неверојатно беше забележано на Google Maps. Поточно, на почетокот се гледа зајак, a во нареден момент е забележан зајакот како да „лета“ во воздух. Многумина беа шокирани од сцената.

Во видеото погледнете како изгледаше сето тоа:

Остави коментар

Почетна // вести // На Google Maps забележано нешто невообичаено: Луѓето не можат да поверуваат што гледаат на ова видео!
Горе