29 февруари, 2020

Радио

Еден постар човек седеше, малку пијан, и страсно му објаснуваше нешто на неговиот соговорник кој постојано го снимаше.

За тоа време, еден млад човек се шеткаше зад неговиот грб, и во еден момент му фрли петарда во криглата со пиво што ја држеше во раката.

Постариот човек ништо не забележа додека петардата не пукна, и сериозно се исплаши.

Погледнете го видеото:

Остави коментар

Почетна // вести // На стара пијаница во криглата за пиво му ставија петарда: Не можете ниту да замислите што се случи потоа!
Горе